DATO: 27.feb.2012 / KLOKKESLETT: 01:25

0 kommentar(er)

 

Copyright: SciFi 

 

Tenk deg Area 51 ( http://en.wikipedia.org/wiki/Area_51 ) fylt opp med millioner av artefakter, som hver har egenskaper som bare fantasien setter grenser for. Det er nettopp det Warehouse 13 dreier seg om. Et topphemmelig lager lagt inne i fjellet i ørkenen i South Dakota, USA kjent kun av ytterst få . 

To tidligere Secret Service agenter ( Myka Bering og Peter Lattimer ) får i oppdrag å spore opp,og samle inn artefakter til lageret før de får gjort stor skade i feil hender. 


Min mening om serien:

 

Etter å ha sett piloten ( første episode) var jeg usikker på om jeg likte konseptet eller ikke. Skuespillerprestasjonene var ikke av de beste, og det hele minnet mye om en "b-serie". Jeg bestemte meg likevel for at jeg skulle se hele sesong 1 før jeg skulle komme med en endelig mening om serien, og det har jeg ikke angret på siden. Etter som episodene går, og mann spinnes mer og mer inn i den gode "følgehistorien" (en historie som går gjennom flere episoder, og/eller sesonger) glemmer man fort avvikene i skuespillerprestasjonene, og man forelsker seg bare mer og mer  i de ulike rollefigurene. En ekstra bonus er at serien ofte beveger seg innom historiske artefakter, steder eller pesoner noe som gjør det veldig interessant ( ihvertfall for meg ). Jeg har nå sett alle de 3 sesongen som er sluppet, og klarer nesten ikke vente på sesong 4 som kommer på SciFy iløpet av 2012.

Om du liker serier som X-files og Fringe bør du absolutt gi Warehouse 13 en sjangse. Du kommer ikke til å angre!

 

 

Linker:

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Warehouse_13

http://www.imdb.com/title/tt1132290/

http://www.syfy.com/warehouse13
hits